ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου
imandala@aua.gr
2105294692
Η Δρ. Ιωάννα Μαντάλα είναι καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο Μηχανική Τροφίμων-Φυσικές Ιδιότητες Τροφίμων. Διατελεί […]
mkokotou@aua.gr
2105294261
Γνωστικό αντικείμενο: «Ενόργανη Χημική Ανάλυση και Οργανική Χημεία». (ΦΕΚ διορισμού,τεύχος Γ 1426, 25.06.2021). Μεταδιδακτορική Έρευνα: Βραβεία: […]
ehd@aua.gr
2105294713
Ο κ. Δροσινός είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και απέκτησε το Διδακτορικό […]
evageliou@aua.gr
00302105294691
Η κα. Β. Ευαγγελίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και […]
gz@aua.gr
+30 210 5294628
Προβιοτικές ιδιότητες οξυγαλακτικών βακτηρίων, απομόνωση και μελέτη τεχνολογικών ιδιοτήτων οξυγαλακτικών βακτηρίων
ftsironi@aua.gr
2105294703
Η Θεοφανία Τσιρώνη είναι απόφοιτη της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Μελέτη μη θερμικών προκατεργασιών για τη βελτίωση της διατηρησιμότητας ιχθυηρών" στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Υγεία στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.
ptryf@aua.gr
2105294696
Η κα Πασχαλίτσα Τρυφινοπούλου, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών, και […]
mgeor@aua.gr
210 5294676
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: οξυγαλακτικά βακτήρια και ζύμες από γαλακτοκομικά προϊόντα και ζυμωμένες ελιές, ιδιότητες.
ranastasiou@aua.gr
210 529 4676
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Οξυγαλακτικά βακτήρια και ζύμες από γαλακτοκομικά προϊόντα και ζυμωμένες ελιές.
ptara@aua.gr
210 529 4262
Ενόργανη Χημική Ανάλυση Φυσικών Προϊόντων
catmos@aua.gr
2105294680
Επίκουρη Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο: Γαλακτοκομία με έμφαση στην τεχνολογία του γάλακτος και των […]
mg@aua.gr
00302105294630
Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο «Γαλακτοκομία με έμφαση στη Χημεία και Βιοχημεία Γάλακτος και των […]
pkaratzi@aua.gr
210 5294667
Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Συμβουλευτικής και Διατροφικής Συμπεριφοράς
embouzas@aua.gr
+302105294245
Δρ. Εμμανουήλ Μπούζας, Χημικός, ΕΔΙΠ
nami@aua.gr
2105294245
Η Αναστασία Μίχου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Διδακτορικού […]
kkandyliari@aua.gr
2105294969
Η Δρ Αικατερίνη Κανδυλιάρη είναι μέλος ΕΔΙΠ του Εργαστηρίου Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων του […]
okalantzi@aua.gr
2105294687
Η κα Ουρανία Καλαντζή, απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, […]
anstamatiou@aua.gr
+302105294693
Ο κ. Σταματίου γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1973. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης & […]
stoforos@aua.gr
2105294706
Ο Νικόλαος Γ. Στοφόρος, Χημικός Μηχανικός (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, 1978), είναι Καθηγητής του Τμήματος […]
daferera@aua.gr
210 5294264
Η κα Δήμητρα Δαφερέρα, απόφοιτος του Τμήματος Γεωργικών Βιομηχανιών, τώρα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής […]
artpapan@aua.gr
2105294410
Η Άρτεμις Παπαντώνη είναι ΕΤΕΠ στο Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων από το 2019.
agardeli@aua.gr
2105294690
H Xρυσαυγή Γαρδέλη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου […]
stathispanagou@aua.gr
2105294739
Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών τον Ιανουάριο του 1988. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές […]
chrispap@aua.gr
(+30)-210-5294262
Ο Χρήστος Παππάς είναι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και η διδακτορική του διατριβή εκπονήθηκε […]
stamatina@aua.gr
+30-2105294362
Η Σταματίνα Καλλίθρακα είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην […]
amallouchos@aua.gr
2105294681
O Αθανάσιος Μαλλούχος είναι κάτοχος πτυχίου Χημείας (Τμήμα Χημείας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, […]
stefanos@aua.gr
2105294888
Αντίθετα με αυτό που θεωρεί η πλειοψηφία, το Lorem Ipsum δεν είναι απλά ένα […]


 


Αναπληρωτές Καθ.














NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο