Ο Δημήτρης Ματιάδης είναι Επίκουρος Καθηγητής Οργανικής Χημείας, του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής […]
Γραμματεία Προπτυχιακών Σπουδών Ωράριο Γραμματείας: Τρίτη & Πέμπτη 11:00 π.μ.-13:00
Η Δρ. Ιωάννα Μαντάλα είναι καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο Μηχανική Τροφίμων-Φυσικές Ιδιότητες Τροφίμων. Διατελεί […]
Γνωστικό αντικείμενο: «Ενόργανη Χημική Ανάλυση και Οργανική Χημεία». (ΦΕΚ διορισμού,τεύχος Γ 1426, 25.06.2021). Μεταδιδακτορική Έρευνα: Βραβεία: […]
Ο κ. Δροσινός είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και απέκτησε το Διδακτορικό […]
Η κα. Β. Ευαγγελίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και […]
Προβιοτικές ιδιότητες οξυγαλακτικών βακτηρίων, απομόνωση και μελέτη τεχνολογικών ιδιοτήτων οξυγαλακτικών βακτηρίων
Η Θεοφανία Τσιρώνη είναι απόφοιτη της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Μελέτη μη θερμικών προκατεργασιών για τη βελτίωση της διατηρησιμότητας ιχθυηρών" στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δημόσια Υγεία στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.
Η κα Πασχαλίτσα Τρυφινοπούλου, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών, και […]
Ερευνητικά ενδιαφέροντα:
οξυγαλακτικά βακτήρια και ζύμες από γαλακτοκομικά προϊόντα και ζυμωμένες ελιές, ιδιότητες.
Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Οξυγαλακτικά βακτήρια και ζύμες από γαλακτοκομικά προϊόντα και ζυμωμένες ελιές.
Ενόργανη Χημική Ανάλυση Φυσικών Προϊόντων
Επίκουρη Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο: Γαλακτοκομία με έμφαση στην τεχνολογία του γάλακτος και των […]
Καθηγήτρια με γνωστικό αντικείμενο «Γαλακτοκομία με έμφαση στη Χημεία και Βιοχημεία Γάλακτος και των […]
Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Συμβουλευτικής και Διατροφικής Συμπεριφοράς
Δρ. Εμμανουήλ Μπούζας, Χημικός, ΕΔΙΠ
Η Αναστασία Μίχου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Διδακτορικού […]
Η Δρ Αικατερίνη Κανδυλιάρη είναι μέλος ΕΔΙΠ του Εργαστηρίου Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων του […]
Η κα Ουρανία Καλαντζή, απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, […]
Ο κ. Σταματίου γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1973. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης & […]
Ο Νικόλαος Γ. Στοφόρος, Χημικός Μηχανικός (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, 1978), είναι Καθηγητής του Τμήματος […]
Η κα Δήμητρα Δαφερέρα, απόφοιτος του Τμήματος Γεωργικών Βιομηχανιών, τώρα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής […]
Η Άρτεμις Παπαντώνη είναι ΕΤΕΠ στο Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων από το 2019.
H Xρυσαυγή Γαρδέλη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου […]
Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών τον Ιανουάριο του 1988. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές […]
Ο Χρήστος Παππάς είναι πτυχιούχος Χημείας του ΕΚΠΑ και η διδακτορική του διατριβή εκπονήθηκε […]
Η Σταματίνα Καλλίθρακα είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην […]
O Αθανάσιος Μαλλούχος είναι κάτοχος πτυχίου Χημείας (Τμήμα Χημείας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, […]
Αντίθετα με αυτό που θεωρεί η πλειοψηφία, το Lorem Ipsum δεν είναι απλά ένα […]