Journal of Medicinal Chemistry, 63(20), 12043-12059, 2020 (https://doi.org/10.1021/acs.jmedchem.0c01316)
Journal of Medicinal Chemistry
V. Rinotas, A. Papakyriakou, F. Violitzi, C. Papaneophytou, M.-D. Ouzouni, P. Alexiou, A. Strongilos, E. Couladouros, G. Kontopidis, E. Eliopoulos, E. Douni
An Improved Biomimetic Formal Synthesis of Abyssomicin C and atrop-Abyssomicin
Food Research International, 160, 111751, 2022 (https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111751)
Food Research International
C. Mantzourani, C.S. Batsika, M.G. Kokotou, G. Kokotos
GC-MS, FTIR and Raman spectroscopic analysis of fatty acids of Pistacia vera (Greek variety “Aegina”) oils from two consecutive harvest periods and their chemometric differentiation of oils quality
Determination of saffron (Crocus sativus L.) components in crude plant extract using high-performance liquid chromatography-UV-visible photodiode-array detection-mass spectrometry
εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης […]
Αγία Τριάδα
Γιώργος Βλάχος
NEWSLETTER
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.