ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Αναστάσιος Σταματίου

Σύντομο Βιογραφικό

Ο κ. Σταματίου γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1973. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων (ΕΤΤ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέχτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Μικροβιολογία Τροφίμων από το School of Biomedical & Molecular Sciences του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Από το 1998 έως το 2005 υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων του ΓΠΑ. Από το 2005 εργάζεται ως Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π.) και από το 2014 έως σήμερα ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.) του ιδίου εργαστηρίου. Έχει συμμετάσχει σε 13 ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε 21 ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την ΓΓΕΤ και ιδιώτες. Το συγγραφικό έργο του κου Σταματίου περιλαμβάνει 9 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά του SCI.

Μαθήματα

Ποσοτική Μικροβιολογία Τροφίμων

Εβδομ. Ώρες: 5
Διδακτ. Μονάδες: 5
Το μάθημα αποτελεί το βασικό εισαγωγικό μάθημα στην έννοια της ποσοτικής εκτίμησης της μικροβιολογικής […]

Μικροβιολογία Τροφίμων

Εβδομ. Ώρες: 5
Διδακτ. Μονάδες: 5
Το μάθημα αποτελεί το βασικό εισαγωγικό μάθημα στις έννοιες της μικροβιολογίας τροφίμων.Η ύλη του […]

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο