ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Καλλιόπη Άννα (Λιάνα) Πούλια

Σύντομο Βιογραφικό

Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Διαιτολογίας

Η Καλλιόπη Άννα (Λιάνα) Πούλια είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Διαιτολογίας στο Εργαστήριο Διαιτολογίας και Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2003 έως το 2021 υπηρέτησε ως Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο ΓΝΑ Λαϊκό με ειδικό ενδιαφέρον:

  • Στην δυσθρεψία και υποστήριξη θρέψης, εντερική και παρεντερική.
  • Στη διατροφική αντιμετώπιση των νεφρικών νόσων,
  • Γηριατρική και διατροφή
  • Διατροφή και μεταμοσχεύσεις συμπαγών οργάνων (νεφρών και ήπατος)
  • Στη διατροφή και τον καρκίνο.

Από το 2010 συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής/ Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GreSPEN) ενώ από το 2024 είναι Γενική Γραμματέας στο Διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

Μαθήματα

Εισαγωγή στη Διατροφική Αξιολόγηση

Εβδομ. Ώρες: 3
Διδακτ. Μονάδες: 3
Το μάθημα αποτελεί το βασικό εισαγωγικό μάθημα στην Αξιολόγηση της Διατροφικής Κατάστασης. Η ύλη […]

Διατροφή στα Στάδια της Ζωής

Εβδομ. Ώρες: 4
Διδακτ. Μονάδες: 4
Το μάθημα αποτελεί το βασικό εισαγωγικό μάθημα στη Διατροφή στα στάδια της ζωής.Η ύλη […]

Κλινική Διατροφή

Εβδομ. Ώρες: 4
Διδακτ. Μονάδες: 3
Το μάθημα αποτελεί το βασικό εισαγωγικό μάθημα στην Κλινική Διατροφή.  Η ύλη του μαθήματος […]
Καλλιόπη Άννα (Λιάνα) Πούλια
lpoulia@aua.gr
+302105294668
26536437200
0000-0002-0023-8102

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο