ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Ελευθέριος Χ. Δροσινός

Σύντομο Βιογραφικό

Ο κ. Δροσινός είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και απέκτησε το Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Bath του Ηνωμένου Βασιλείου. Σήμερα είναι Καθηγητής και διδάσκει το γνωστικό αντικείμενο ‘Συστήματα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής τροφίμων’. Η ερευνητική του δραστηριότητα και το δημοσιευμένο έργο του εντοπίζονται σε θέματα διασφάλισης και ελέγχου της μικροβιολογικής ποιότητας και της υγιεινής των τροφίμων. Παράλληλα με την μελέτη των συστημάτων HACCP ασχολείται με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας της σειράς ISO 9000. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η μελέτη παθογόνων και αλλοιογόνων μικροοργανισμών στα τρόφιμα και στα αγροτικά προϊόντα.

Μαθήματα

Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας και Υγιεινής Τροφίμων και Νομοθεσία Τροφίμων

Εβδομ. Ώρες: 5
Διδακτ. Μονάδες: 5
Το μάθημα ολοκληρώνει τις πληροφορίες και τις δεξιότητες των φοιτητών, ώστε να συνθέτουν ένα […]

Ανάπτυξη Επιστημονικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων

Εβδομ. Ώρες: 3
Διδακτ. Μονάδες: 3
Το μάθημα αποτελεί βασικό εισαγωγικό μάθημα επί θεμάτων που αφορούν την αξιοποίηση των Τεχνολογιών […]

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο