ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Αικατερίνη Γεωργάλα

Σύντομο Βιογραφικό

  • Γεωργάλα Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
  • Δρ. Γεωπόνος (ΑΓΣΑ) και Βιολόγος (ΕΚΠΑ)
  • Έγγαμη
  • Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό ΓΠΑ (ΕΔΙΠ)
  • Εργαστήριο Γαλακτοκομίας ΓΠΑ
  • Γνωστικό αντικείμενο ‘Γαλακτοκομία με έμφαση στη μικροβιολογία και χημεία γάλακτος και προϊόντων αυτού’
  • Πτυχίο Γεωπόνου 1986-Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών)-Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου
  • Πτυχίο Βιολόγου 1993-Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Μεταπτυχιακό
  • Διδακτορικό 1993-Άριστα-‘Η μελέτη της συμπεριφοράς καθαρών θερμόφιλων οξυγαλακτικών καλλιεργειών καθώς και προτύπων μοντέλων μικτών στο πρόβειο γάλα’.
  • Μεταδιδακτορικό (Υπότροφος ΙΚΥ)
  • Δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά και συνέδρια κλπ.
  • Διδακτικό έργο στις εργαστηριακές ασκήσεις του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος  σπουδών του ΓΠΑ
  • Άλλο διδακτικό έργο (ΙΕΚ, πρώην ΤΕΙ)
  • Κριτής επιστημονικών άρθρων διεθνών περιοδικών
  • Επίβλεψη πτυχιακών και μεταπτυχιακών μελετών φοιτητών του ΓΠΑ
  • Συμμετοχή στη συγγραφή εργαστηριακών διδακτικών σημειώσεων
  • Ορισμένες σύντομες επισκέψεις σε πανεπιστήμια/ινστιτούτα του εξωτερικού

Δημοσιεύσεις - Συνέδρια

Food Science and Applied Biotechnology, 3(2), 134-148.

The microbiology of Greek/Cyprus trahanas and of Turkish tarhana: A review.

Αικατερίνη Γεωργάλα
georgala@aua.gr
2105294644

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο