ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Αναστασία Μίχου

Σύντομο Βιογραφικό

Η Αναστασία Μίχου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος που εκπονήθηκε στο Εργαστήριο Γενικής Χημείας του Γ.Π.Α. και στο εργαστήριο Σύνθεσης Φυσικών Προϊόντων και Βιοοργανικής Χημείας του Ινστιτούτου Φυσικοχημείας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» με ειδίκευση στην Οργανική Σύνθεση. Είναι μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού  (Ε.ΔΙ.Π) του Εργαστηρίου Γενικής Χημείας με γνωστικό αντικείμενο «Οργανική Χημεία με έμφαση στη σύνθεση βιοδραστικών μορίων». Το διδακτικό της έργο περιλαμβάνει τη διδασκαλία των εργαστηριακών ασκήσεων των προπτυχιακών μαθημάτων Γεν. & Ανόργανη Χημεία, Οργανική Χημεία, Αναλυτική Χημεία, Ενόργανη Χημική Ανάλυση και Φυσικά Προϊόντα: Χημεία και Βιοδραστικότητα. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει 8 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές, 12 ανακοινώσεις σε συνέδρια και 1 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο