ICHTHYS - OptImization of novel value CHains for fish and seafood by developing an integraTed sustainable approacH for improved qualitY, safety and waSte reductionICHTHYS -
Διάρκεια: 01/01/2020 - 30/06/2025
Προϋπολογισμός: 170.200€
H2020-MSCA-RISE-2019
FRUALGAE - Sustainable technologies and methodologies to improve quality and extend product shelf life in the Mediterranean agro-food supply chainFRUALGAE -
Διάρκεια: 01/06/2020 - 31/10/2023
Προϋπολογισμός: €
PRIMA 2019
SUSEAPRO - Sustainable Seafood Processing
Διάρκεια: 01/05/2021 - 31/10/2022
Προϋπολογισμός: 68.798€
EIT FOOD under Horizon Europe
Pack4Fish - Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων υλικών συσκευασίας με ενισχυμένη προστατευτική δράση για αλιεύματα και βιοαποικοδομήσιμων υλικών με χρήση υποπροϊόντων ιχθυηρών
Διάρκεια: 20/05/2021 - 27/11/2023
Προϋπολογισμός: 301.921€
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014-2020»
Βιοτεχνολογική μετατροπή της ακάθαρτης γλυκερόλης σε υψηλής προστιθέμενης αξίας μικροβιακά προϊόντα μέσω πράσινων και αειφορικών διεργασιών (Green_glycerol_conversions)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδικός έργου: Τ2ΕΔΚ-01482- Δράση "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"
Βιομετατροπή της γλυκερόλης σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα υψηλού φαρμακευτικού ενδιαφέροντος (Glycerol2PUFAs)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδικός έργου: HFRI-FM17-1839, Πρόγραμμα ΕΛΙΔΕΚ, «1η Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των […]
Ανάπτυξη καινοτόμου έξυπνης συσκευασίας επιτόπιας-μη καταστρεπτικής αποτίμησης ποιότητας τροφίμων με εφαρμογή οργανικής φωτονικής στο υλικό συσκευασίας (OLED)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδικός έργου: Τ2ΕΔΚ-04175 - Δράση "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"
Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας (BIOTRUST)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-00968 - Δράση "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"
Πρότυπο έξυπνο σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης της ποιότητας και της ασφάλειας φρέσκων προϊόντων πουλερικών (QAPP)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-04344 - Δράση "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"
Βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ελιάς κατά τη συσκευασία σε εύκαμπτους πολυστρωματικούς περιέκτες με χρήση τροποποιημένων ατμοσφαιρών (OLIVEMAP)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-04110, Δράση "Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ"
Development of a Scientific Lab for Research, Segregation & Exploitation of Bacterial Populations on Fermented Traditional Foods & Wines of Peloponnesus
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: MIS-5047289, "Supporting Regional Excellence" ΕΠΑΝΕΚ
Intelligent food packaging implementing Organic Photonics for Food Quality Monitoring (iPhoto-Pack)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & […]
Protection of consumers by microbial risk mitigation through combating segregation of expertise (PROMISE)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
FP7-KBBE - Specific Programme "Cooperation": Food, Agriculture and Biotechnology
Innovative Bio-interventions and Risk Modelling Approaches for Ensuring Microbial Safety and Quality of Mediterranean Artisanal Fermented Foods (ARTISANAL FOODS)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
PRIMA – Horizon 2019-2023
A joined up approach to the identification, assessment and management of existing and emerging food safety hazards (FOODSAFER)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
EU-HORIZON 2022- 2025
STAR4BBS: Assessing sustainability achievements of bio-based systems certification schemes and labels
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Horizon Europe (2022-2025)
BIOSUPPACK: Demonstrative process for the production and enzymatic recycling of environmentally safe, superior and versatile PHA-based rigid packaging solutions by plasma integration in the value chain
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Horizon 2020 / BBI JU (2021-2025)
LUCRA: SustainabLe sUCcinic acid production using an integRAted electrochemical bioreactor and renewable feedstock
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
HORIZON 2020 / CBE JU (2023-2027)
Εxplore Opuntia: Exploitation of cactus pear fruit and leaves focusing on innovative food applications Opuntia to new product development
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
«ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», co-funded by EPANEK in the frame of ESPA2014-2020 (2019-2023)
ICHTHYS: OptImization of novel value CHains for fish and seafood by developing an integraTed sustainable approacH for improved qualitY, safety and waSte reduction
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
MSCA-RISE-2019 (2020-2023)
Χωροχρονικό Παρατηρητήριο Αξιολόγησης Αμπελουργικού και Οινικού Δυναμικού ΟΠΑΠ Νεμέας (STOEV NEMEA)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Ερευνώ-Καινοτομώ-Δημιουργώ, ” ΕΣΠΑ 2018-2021
Διαχείριση της Ωρίμανσης των Σταφυλιών των ποικιλιών Μούχταρο και Σαββατιανό με τη χρήση Φυτο-ορμονών και Παραγωγή Υψηλής Ποιότητας Προϊόντων (MUSΑ)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Ερευνώ-Καινοτομώ-Δημιουργώ, ΕΣΠΑ 2018-2021
Ανάδειξη-Αξιολόγηση-Αξιοποίηση Ελληνικών ποικιλιών αμπέλου (HELLENOINOS)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Ερευνώ-Καινοτομώ-Δημιουργώ, ΕΣΠΑ 2018-2021
Εμβληματική Δράση. Οι Δρόμοι των Αμπελώνων. Υποέργο ΙΙ: "Χημικός-οργανοληπτικός χαρακτηρισμός ποικιλιών - βιοσυνθετικά μονοπάτια - οινοποίηση"
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Εθνικό ΠΔΕ 2019-2021
Αντιλήψεις & γνώσεις των καταναλωτών για την εμπρόσθια ετικέτα διατροφικής σήμανσης
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Ερευνητικό έργο ΓΠΑ σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ, στα πλαίσια της Ομάδας Εργασίας του […]
Ερωτηματολόγιο συχνότητας ζυμωμένων τροφίμων, ως αναπόσπαστο μέρος της δράσης COST "Promoting Innovation of ferMENTed fOods" (PIMENTO) CA20128
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Το έργο αυτό αποσκοπεί στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την πρόσληψη ζυμωμένων […]
Φυσικοί χυμοί φρούτων εμπλουτισμένοι με προβιοτικά βακτήρια και άλλα βιολειτουργικά συστατικά σε ενθυλακωμένη μορφή (FunJuice)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-01922, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ, ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 06/2021-12/2023
Παραγωγή καινοτόμου προϊόντος επιδόρπιου γιαουρτιού με χρήση μικροφυκών (FicoYog)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-02975, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ, ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 10/2020-10/2023
Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.ΔΥ.)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Kωδικός έργου MIS 374143. Χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 0918 & το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη […]
Αξιοποίηση αιθέριων ελαίων αρωματικών φυτών για την παρασκευή εντομοπροστατευτικών σε καλλιέργειες κηπευτικών (ΑιΘΕΝτοΟΛ)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-03105, «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2020-2023
Από μόρια-στόχους σε μόρια οδηγούς: Καινοτόμες φαρμακευτικές ουσίες για την Αρθρίτιδα
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΣΠΑ 2007-2013
Ανάπτυξη καινοτόμων «εργαλείων» για τον προσδιορισμό της γνησιότητας βασικών εξαγώγιμων ελληνικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας (Μέλι & Ελαιόλαδο) με συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών: Ευαισθητοποίηση επαγγελματία και καταναλωτή (QuaAuthentic)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: T1EDK-05678, Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – […]
Καινοτόμος εξοπλισμός για την ωρίμανση και συντήρηση τυριών
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: T1ΕΔΚ04595, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 2019-2022
Μελέτη των ιδιοτήτων του πρόβειου βουτυρογάλακτος ως πρώτο βήμα για την αξιοποίησή του
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: MIS 5048555, ΕΥΔ ΕΠ ANAΠTYΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ: […]
Αίγειο γάλα από Ελληνικές αυτόχθονες φυλές - Μεταγονιδιωματική προσέγγιση (GoatMilkOmics)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: HFRI-FM17-716, ΕΛΙΔΕΚ, «EΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ […]
Μελέτη και βελτίωση της σύστασης του όξινου ορού γιαούρτης και αξιοποίησή του στην παρασκευή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων, ως ΕΕ1 του έργου "Όξινος ορός γιαούρτης: Μετατρέποντας ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας"
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-00783, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 2020-2023
Πρωτοποριακό Σύστημα Επεξεργασίας Λυμάτων Τυροκομείου με χρήση Ευφυούς πληροφοριακού Εργαλείου Αλγορίθμων για την Πρόβλεψη της ποιότητας του νερού εξόδου και υποστήριξη στη λήψη αποφάσεων για Βιώσιμη Πρακτική του συστήματος
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Κωδ. Έργου: ATTP4-0340687, ΕΥΔ ΕΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, «ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ», […]
Καινοτόμες παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας των ερυθρών οίνων ΠΟΠ της Πάρου
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: 50.000€
Αξιοποίηση νέας φυσικής Ελληνικής μικροβιακής χλωρίδας προς παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας (OENOVATION)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Ερευνώ-Καινοτομώ-Δημιουργώ, ΕΣΠΑ 2018-2022
Ολοκληρωμένη διαχείριση του προβλήματος των αφλατοξινών στα κελυφωτά φιστίκια με την εφαρμογή αυτόματου συστήματος μηχανικής διαλογής και αξιοποίηση των εμπορικά ακατάλληλων καρπών
Διάρκεια: 01/01/2023 - 31/12/2025
Προϋπολογισμός: 284658.33€
Χρηματοδότης ΟΠΕΚΕΠΕ, Δράση 2 του Υπομέτρου (16.1-16.2) του ΠΑΑ, 2014-2020
Μελέτη των ιδιοτήτων του πρόβειου βουτυρογάλακτος ως πρώτο βήμα για την αξιοποίησή του
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, ΕΣΠΑ 2014-2020, «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ […]
Βιομετατροπή της γλυκερόλης σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα υψηλού φαρμακευτικού ενδιαφέροντος (Glycerol2PUFA)
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ), 2020-2023
Πρότυπο Έξυπνο Σύστημα Παρακολούθησης και Αξιολόγησης Ποιότητας για Φρέσκα Προϊόντα Πουλερικών – QAPP
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020, «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 2020
Εμβληματική Δράση «Οι Δρόμοι της Ελιάς». Υποέργο 3: «Ποιότητα και αυθεντικότητα τελικών προϊόντων ελαιοκάρπου και ελαιολάδου και ισχυρισμού υγείας – Βελτίωση τελικών προϊόντων»
Διάρκεια: -
Προϋπολογισμός: €
Εθνικό ΠΔΕ της ΓΓΕΤ, 2018-2021
1o δοκιμαστικό Ερευνητικό πρόγραμμα
Διάρκεια: 03/01/2022 - 12/11/2022
Προϋπολογισμός: 12.123€
Εδώ γράφουμε την περίληψη του έργου. Εδώ γράφουμε την περίληψη του έργου.Εδώ γράφουμε την […]
2o Πρόγραμμα δοκιμαστικό
Διάρκεια: 01/11/2022 - 02/11/2022
Προϋπολογισμός: 20000€
Εδώ βάζουμε το κείμενο ή την περίληψη του προγράμματος