ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

SUSEAPRO - Sustainable Seafood Processing

Διάρκεια: 01/05/202131/10/2022
Προϋπολογισμός: 68.798
EIT FOOD under Horizon Europe

Βιομετατροπή της γλυκερόλης σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα υψηλού φαρμακευτικού ενδιαφέροντος (Glycerol2PUFAs)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδικός έργου: HFRI-FM17-1839, Πρόγραμμα ΕΛΙΔΕΚ, «1η Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των […]

Intelligent food packaging implementing Organic Photonics for Food Quality Monitoring (iPhoto-Pack)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & […]

Protection of consumers by microbial risk mitigation through combating segregation of expertise (PROMISE)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
FP7-KBBE - Specific Programme "Cooperation": Food, Agriculture and Biotechnology

Εxplore Opuntia: Exploitation of cactus pear fruit and leaves focusing on innovative food applications Opuntia to new product development

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
«ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», co-funded by EPANEK in the frame of ESPA2014-2020 (2019-2023)

Ανάδειξη-Αξιολόγηση-Αξιοποίηση Ελληνικών ποικιλιών αμπέλου (HELLENOINOS)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Ερευνώ-Καινοτομώ-Δημιουργώ, ΕΣΠΑ 2018-2021

Αντιλήψεις & γνώσεις των καταναλωτών για την εμπρόσθια ετικέτα διατροφικής σήμανσης

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Ερευνητικό έργο ΓΠΑ σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ, στα πλαίσια της Ομάδας Εργασίας του […]

Ερωτηματολόγιο συχνότητας ζυμωμένων τροφίμων, ως αναπόσπαστο μέρος της δράσης COST "Promoting Innovation of ferMENTed fOods" (PIMENTO) CA20128

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Το έργο αυτό αποσκοπεί στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την πρόσληψη ζυμωμένων […]

Φυσικοί χυμοί φρούτων εμπλουτισμένοι με προβιοτικά βακτήρια και άλλα βιολειτουργικά συστατικά σε ενθυλακωμένη μορφή (FunJuice)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-01922, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ, ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 06/2021-12/2023

Παραγωγή καινοτόμου προϊόντος επιδόρπιου γιαουρτιού με χρήση μικροφυκών (FicoYog)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-02975, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ, ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 10/2020-10/2023

Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.ΔΥ.)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Kωδικός έργου MIS 374143. Χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 0918 & το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη […]

Αξιοποίηση αιθέριων ελαίων αρωματικών φυτών για την παρασκευή εντομοπροστατευτικών σε καλλιέργειες κηπευτικών (ΑιΘΕΝτοΟΛ)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-03105, «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2020-2023

Από μόρια-στόχους σε μόρια οδηγούς: Καινοτόμες φαρμακευτικές ουσίες για την Αρθρίτιδα

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΣΠΑ 2007-2013

Καινοτόμος εξοπλισμός για την ωρίμανση και συντήρηση τυριών

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: T1ΕΔΚ04595, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 2019-2022

Μελέτη των ιδιοτήτων του πρόβειου βουτυρογάλακτος ως πρώτο βήμα για την αξιοποίησή του

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: MIS 5048555, ΕΥΔ ΕΠ ANAΠTYΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ: […]

Αίγειο γάλα από Ελληνικές αυτόχθονες φυλές - Μεταγονιδιωματική προσέγγιση (GoatMilkOmics)

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: HFRI-FM17-716, ΕΛΙΔΕΚ, «EΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ […]

Μελέτη των ιδιοτήτων του πρόβειου βουτυρογάλακτος ως πρώτο βήμα για την αξιοποίησή του

Διάρκεια:
Προϋπολογισμός:
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, ΕΣΠΑ 2014-2020, «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ […]

1o δοκιμαστικό Ερευνητικό πρόγραμμα

Διάρκεια: 03/01/202212/11/2022
Προϋπολογισμός: 12.123
Εδώ γράφουμε την περίληψη του έργου. Εδώ γράφουμε την περίληψη του έργου.Εδώ γράφουμε την […]

2o Πρόγραμμα δοκιμαστικό

Διάρκεια: 01/11/202202/11/2022
Προϋπολογισμός: 20000
Εδώ βάζουμε το κείμενο ή την περίληψη του προγράμματος

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο