ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Ερωτηματολόγιο συχνότητας ζυμωμένων τροφίμων, ως αναπόσπαστο μέρος της δράσης COST "Promoting Innovation of ferMENTed fOods" (PIMENTO) CA20128

 έως 

Το έργο αυτό αποσκοπεί στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την πρόσληψη ζυμωμένων τροφίμων από τους Ευρωπαίους καταναλωτές και την αξιολόγησή τους ως δυνητικών παραγόντων επιρροής στην υγεία. Διάρκεια έργου 3 χρόνια.

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο