Ερωτηματολόγιο συχνότητας ζυμωμένων τροφίμων, ως αναπόσπαστο μέρος της δράσης COST "Promoting Innovation of ferMENTed fOods" (PIMENTO) CA20128
έως
€
Το έργο αυτό αποσκοπεί στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την πρόσληψη ζυμωμένων τροφίμων από τους Ευρωπαίους καταναλωτές και την αξιολόγησή τους ως δυνητικών παραγόντων επιρροής στην υγεία. Διάρκεια έργου 3 χρόνια.
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.