Βιοτεχνολογική μετατροπή της ακάθαρτης γλυκερόλης σε υψηλής προστιθέμενης αξίας μικροβιακά προϊόντα μέσω πράσινων και αειφορικών διεργασιών (Green_glycerol_conversions)
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.