ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Development of a Scientific Lab for Research, Segregation & Exploitation of Bacterial Populations on Fermented Traditional Foods & Wines of Peloponnesus

έως 
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: MIS-5047289, "Supporting Regional Excellence" ΕΠΑΝΕΚ

Intelligent food packaging implementing Organic Photonics for Food Quality Monitoring (iPhoto-Pack)

έως 
Προϋπολογισμός:
Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & […]

Protection of consumers by microbial risk mitigation through combating segregation of expertise (PROMISE)

έως 
Προϋπολογισμός:
FP7-KBBE - Specific Programme "Cooperation": Food, Agriculture and Biotechnology

1o δοκιμαστικό Ερευνητικό πρόγραμμα

03-01-2022 έως 12-11-2022
Προϋπολογισμός: 12.123
Εδώ γράφουμε την περίληψη του έργου. Εδώ γράφουμε την περίληψη του έργου.Εδώ γράφουμε την […]

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο