ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων
& Διατροφής του Ανθρώπου

Αντιλήψεις & γνώσεις των καταναλωτών για την εμπρόσθια ετικέτα διατροφικής σήμανσης

έως 
Προϋπολογισμός:
Ερευνητικό έργο ΓΠΑ σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ, στα πλαίσια της Ομάδας Εργασίας του […]

Ερωτηματολόγιο συχνότητας ζυμωμένων τροφίμων, ως αναπόσπαστο μέρος της δράσης COST "Promoting Innovation of ferMENTed fOods" (PIMENTO) CA20128

έως 
Προϋπολογισμός:
Το έργο αυτό αποσκοπεί στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων σχετικά με την πρόσληψη ζυμωμένων […]

Φυσικοί χυμοί φρούτων εμπλουτισμένοι με προβιοτικά βακτήρια και άλλα βιολειτουργικά συστατικά σε ενθυλακωμένη μορφή (FunJuice)

έως 
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-01922, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ, ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 06/2021-12/2023

Παραγωγή καινοτόμου προϊόντος επιδόρπιου γιαουρτιού με χρήση μικροφυκών (FicoYog)

έως 
Προϋπολογισμός:
Κωδ. Έργου: Τ2ΕΔΚ-02975, ΓΓΕΤ – ΕΥΔΕ, ΕΤΑΚ, Δράση Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», 10/2020-10/2023

Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.ΔΥ.)

έως 
Προϋπολογισμός:
Kωδικός έργου MIS 374143. Χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 0918 & το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη […]

NEWSLETTER

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο