Vlachou, E., Christofi, S., Roussis, I., Kallithraka, S.
Effect of Yeast Assimilable Nitrogen Content on Fermentation Kinetics, Wine Chemical Composition and Sensory Character in the Production of Assyrtiko Wines
Miliordos, D.E., Merkouropoulos, G., Kogkou, C., Hatzopoulos, P., Kotseridis, Y.
NEWSLETTER
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.