Sarantou, S., Stoforos, N.G., Kalantzi, O., Papanikolaou, S.
Production of added-value microbial metabolites during growth of yeast strains on media composed of biodiesel-derived crude glycerol and glycerol/xylose blends
Papadopoulou, O.S., Argyri, A. A., Varzakis, E., Tassou, C., Chorianopoulos, N.
Use of Fourier transform infrared spectroscopy for monitoring the shelf life and safety of yogurts supplemented with a Lactobacillus plantarum strain with probiotic potential
Evaluating the Quality of Cheese Slices Packaged with Na-Alginate Edible Films Supplemented with Functional Lactic Acid Bacteria Cultures after High-Pressure Processing
εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης […]
Ανάβαση
Γιώργος Γεωργίου, Κώστας Βουτσας
NEWSLETTER
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.