Public Health Nutrition, 24(18), 6075-6084, 2021 (doi:10.1017/S1368980021003499)
Public Health Nutrition
Tzelefa V, Tsirimiagkou C, Argyris A, Moschonis G, Perogiannakis G, Yannakoulia M, Sfikakis P, Protogerou A, Karatzi K.
The Impact of Nutritional and Lifestyle Changes on Body Weight, Body Composition and Cardiometabolic Risk Factors in Children and Adolescents during the Pandemic of COVID-19: A Systematic Review
Papakonstantinou, E., Oikonomou, C., Nychas, G. Dimitriadis, G. D.
Short-term effects of spirulina consumption on glycemic responses andblood pressure in healthy young adults: Results from two randomized clinical trials
Lympaki, F., Giannoglou, M., Magriplis, E., Bothou, D. L., Andreou, V., Dimitriadis, G. D., Markou, G., Zampelas, A., Theodorou, G., Katsaros, G., Papakonstantinou, E.
Prevalence of hyperlipidaemia in adults and its relation to the Mediterranean diet: the Hellenic National Nutrition and Health Survey (HNNHS)
BMC Medical Research Methodology, 19, 2017 (https://doi.org/10.1186/s12874-018-0655-y)
BMC Medical Research Methodology
Magriplis, E., Dimakopoulos, I., Karageorgou, D., Mitsopoulou, A. V., Bakogianni, I., Micha, R., Michas, G., Ntouroupi, T., Tsaniklidou, S. M., Argyri, K., Danezis, G., Georgiou, C., Panagiotakos, D. B., Zampelas, A., HNNHS Contributors, & HNNHS Advisory Committee
NEWSLETTER
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.