Fresh ovine cheese supplemented with saffron (Crocus sativus L.): Impact on microbiological, physicochemical, antioxidant, color and sensory characteristics during storage
International Dairy Journal, 139, 105569, https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2022.105569
International Dairy Journal
Moatsou G.
The impact of different inoculation schemes on the microbiota, physicochemical and sensory characteristics of Greek Kopanisti cheese throughout production and ripening
Kazou M.A. Gavriil, O. Kalagkatsi, T. Paschos and E. Tsakalidou
NEWSLETTER
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - ΕΤΔΑ (Μετονομασθέν Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΔ 80/27/5/13, ΦΕΚ Α119 28/5/13) προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων.