ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Δασολογίας
& Διαχείρισης Φυσικού
Περιβάλλοντος

Τεύχος οδηγιών παροχής ατομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού και της διαδικασίας αντιμετώπισης κρίσεων των φοιτητών του ΓΠΑ

Ημ/νια Ανάρτησης: 04-09-2023
Kατηγορία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Γραφείο Διασύνδεσης στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών» με Κωδικό ΟΠΣ 5045556, η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), ανακοινώνει στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα ότι έχει γίνει η έκδοση τεύχους οδηγιών παροχής ατομικών και ομαδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού και της διαδικασίας αντιμετώπισης κρίσεων των φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ).

Το εν λόγω τεύχος οδηγιών απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με κύριο άξονα την συμβουλευτική υποστήριξη όλων των φοιτητών με ή χωρίς ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες.

Η συγγραφή του οδηγού παροχής ατομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού και της διαδικασίας αντιμετώπισης κρίσεων έγινε από την ψυχολόγο Αθηνά Μηλιόρδου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Καρφή Μαρία, στο 2237023282, email: karfi@aua.gr

NEWSLETTER

22370 23282
Σκεπετάρη Κασιανή
Δημοκρατίας 3, Τ.Κ. 36100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο