ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Δασολογίας
& Διαχείρισης Φυσικού
Περιβάλλοντος

Ανακοίνωση για τους Φοιτητές Δασολογίας, που θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, το καλοκαίρι του 2024.

Ημ/νια Ανάρτησης: 07-12-2023
Kατηγορία:

Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης, σας καλεί όλους άμεσα να δηλώστε τον φορέα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση, στον παρακάτω σύνδεσμο (https://forms.gle/hoeXSKgEjQbDsPGz5)! Ο σύνδεσμος αυτός δεν είναι επίσημος ΟΥΤΕ αποτελεί την επίσημη φόρμα δήλωσης της πρακτικής σας (αυτή είναι το e-student), αλλά φτιάχτηκε από το Τμήμα ώστε να έχουμε μια εικόνα για το ποιος/α θέλει να πάει που.

Αυστηρή Προθεσμία Υποβολής: Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου. Μετά δεν θα ληφθεί υπόψη οποιαδήποτε δήλωση.

Είναι απαραίτητη διαδικασία ώστε να ενημερωθούν επισήμως οι Φορείς από το Τμήμα Δασολογίας & ΔΦΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα ληφθούν υπόψη και θα δηλωθούν κατά προτεραιότητα ΜΟΝΟ όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει στον παραπάνω σύνδεσμο τον Φορέα τους. Για παράδειγμα, αν 10 φοιτητές δηλώσουν στη λίστα ότι θέλουν να πάνε σε ένα δασαρχείο και συμφωνηθεί με τις Περιφερειακές τους Διοικήσεις ότι το συγκεκριμένο δασαρχείο θα πάρει 10 άτομα, αν κάποιος επιπλέον (ο 11ος) δηλώσει το συγκεκριμένο δασαρχείο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ.

Τα παραπάνω αφορούν κυρίως όσους φοιτητές θα κάνουν πρακτική σε Δημόσιους Φορείς. Όσοι επιλέξετε ιδιώτη ή εταιρεία, δεν υπάρχει πρόβλημα.

NEWSLETTER

22370 23282
Σκεπετάρη Κασιανή
Δημοκρατίας 3, Τ.Κ. 36100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο