ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών
Επιχειρήσεων & Συστημάτων
Εφοδιασμού

Πρόγραμμα Erasmus+/Διεθνής Κινητικότητα: κινητικότητα δύο ατόμων στο Universitatea Tehnica A Moldovei (Κισινάου, Μολδαβία)

Ημ/νια Ανάρτησης: 14-06-2024

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/Διεθνής Κινητικότητα από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για κινητικότητα δύο ατόμων στο Universitatea Tehnica A Moldovei (Μολδαβία) για σπουδές κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2023-2025.

Αντικείμενα της μετακίνησης είναι η πρακτική άσκηση στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο ή η εκπόνηση μέρους της πτυχιακής εργασίας στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο ή η εκπόνηση μέρους της διδακτορικής διατριβής στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο σε θέματα Επιχειρήσεων και Διοίκησης (Business and Administration - ISCED CODE 041). Η διάρκεια παραμονής είναι δύο μήνες. Η μετακίνηση μπορεί αρχίσει από τις 14 Οκτωβρίου 2024 και μετά και να ολοκληρωθεί έως τις 31 Ιουλίου 2025. Το μηνιαίο ποσό επιχορήγησης είναι προκαθορισμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ανέρχεται σε 700,00 ευρώ, ενώ καλύπτονται και συνολικές δαπάνες ταξιδιού ύψους 275,00 ευρώ. Μία/Ένας εκ των δύο υποψηφίων θα λάβει επιπλέον μηνιαία επιχορήγηση ύψους 250,00 ευρώ εάν εντάσσεται στις ομάδες με λιγότερες ευκαιρίες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές στο εξωτερικό έχουν:

  • οι προπτυχιακές/οί φοιτήτριες/φοιτητές που την 1 Οκτωβρίου 2024 θα έχουν ολοκληρώσει το 10ο εξάμηνο σπουδών (εφόσον η μετακίνηση πραγματοποιηθεί το χειμερινό εξάμηνο του ακ. έτους 2024-5)
  • οι προπτυχιακές/οί φοιτήτριες/φοιτητές που την 1 Μαρτίου 2025 θα έχουν ολοκληρώσει το 9ο εξάμηνο σπουδών (εφόσον η μετακίνηση πραγματοποιηθεί το εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 2024-5)
  • οι υποψήφιες/οι διδακτόρισσες/διδάκτορες του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού που δεν έχουν υπερβεί το 4ο έτος διδακτορικών σπουδών (κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συμμετοχής στο πρόγραμμα).

NEWSLETTER

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2019 (άρθρο 20, Ν. 4589/2019) και αποτελεί μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Δ.Σ.Ε.). Στεγάζεται σε κτίριο 770 τ.μ. εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. σε εγκαταστάσεις με εκτεταμένους ερευνητικούς και διδακτικούς χώρους.
ΚορμούΔ.Γ.Ε.Δ.Σ.Ε.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο