ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών
Επιχειρήσεων & Συστημάτων
Εφοδιασμού

Blended Intensive Programme (BIP) 

Ημ/νια Ανάρτησης: 01-02-2024
Kατηγορία:

Το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο Klaipėdos valstybinė kolegija (Λιθουανία) διοργανώνει ένα Blended Intensive Programme (BIP) διάρκειας μίας εβδομάδας.

Στις 22-23/4/2024 οι φοιτήτριες και οι φοιτητές θα συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας MS Teams για να γνωρίσουν το Πανεπιστήμιο και να παρακολουθήσουν ορισμένες διαλέξεις. Ακολούθως, στο διάστημα 29/4 - 3/5 θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες στον χώρο του Πανεπιστημίου και την περιοχή γύρω από την πόλη Klaipėda.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει δωρεάν διαμονή και δωρεάν εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που έχει καταρτιστεί. Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να καλύψουν το κόστος μετακίνησης στη Λιθουανία και το κόστος σίτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο. Για περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε με email στον τμηματικό υπεύθυνο του Προγράμματος Erasmus+ κ. Τσουλφά.

NEWSLETTER

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2019 (άρθρο 20, Ν. 4589/2019) και αποτελεί μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Δ.Σ.Ε.). Στεγάζεται σε κτίριο 770 τ.μ. εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. σε εγκαταστάσεις με εκτεταμένους ερευνητικούς και διδακτικούς χώρους.
ΚορμούΔ.Γ.Ε.Δ.Σ.Ε.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο