AGRICULTURAL
UNIVERSITY OF ATHENS
Department of
Biotechnology          
Home
 - 
Courses
 - 
Quality and Organoleptic Food Control

Quality and Organoleptic Food Control

Content

Εισαγωγή στις αρχές του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων. Θεωρίες ποιότητας. Ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων - Συντελεστές ποιότητας. Εισαγωγή στο στατιστικό έλεγχο ποιότητας τροφίμων. Ανάλυση δεδομένων και δειγματοληψία - Σχέδια δειγματοληψίας τροφίμων. Στατιστικός έλεγχος ποιότητας τροφίμων με τη χρήση των διαγραμμάτων ελέγχου. Ανάλυση ικανότητας παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων. Επίλυση προβλημάτων ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και βελτίωσης ποιότητας. Εισαγωγή στην οργανοληπτική αξιολόγηση τροφίμων. Μέθοδοι οργανοληπτικής αξιολόγησης τροφίμων. Ανάλυση δεδομένων οργανοληπτικής αξιολόγησης τροφίμων.

Learning results

Bibliography

NEWSLETTER

Biotechnology is a rapidly advancing discipline which aims at exploitting the progress in life and physical sciences as well as other related fields, in developing new and advanced products, processes and services
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content