ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών
Επιχειρήσεων & Συστημάτων
Εφοδιασμού

Blended Intensive Programme, 6-12 Οκτωβρίου 2024 στη Φινλανδία

Ημ/νια Ανάρτησης: 18-06-2024

Το Τμήμα μας θα συμμετάσχει σε Blended Intensive Programme (BIP) με τίτλο "Sustainable Supply Chain Management solutions in the coffee production industry" στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, κατά το διάστημα 6-12 Οκτωβρίου 2024 στη Rauma της Φινλανδίας.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν υπό προϋποθέσεις προπτυχιακές/οί φοιτήτριες/φοιτητές του Τμήματος που τώρα βρίσκονται στο 3ο, το 4ο και το 5ο έτος σπουδών. Μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Κάθε άτομο θα λάβει επιχορήγηση 553€, αλλά θα πρέπει να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή και τη διατροφή στη Rauma.
Από την πλευρά μας θα γίνουν ενέργειες για τον περιορισμό του σχετικού κόστους, ανάλογα βέβαια και με την πρόθεση συμμετοχής στο BIP.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε με email στον Αναπληρωτή Καθηγητή Γιάννη Τσουλφά.

NEWSLETTER

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2019 (άρθρο 20, Ν. 4589/2019) και αποτελεί μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Δ.Σ.Ε.). Στεγάζεται σε κτίριο 770 τ.μ. εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. σε εγκαταστάσεις με εκτεταμένους ερευνητικούς και διδακτικούς χώρους.
ΚορμούΔ.Γ.Ε.Δ.Σ.Ε.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο