ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών
Επιχειρήσεων & Συστημάτων
Εφοδιασμού

Πτυχιακές Εργασίες - Επιλογή Επιβλέποντα Καθηγητή (2ος γύρος)

Ημ/νια Ανάρτησης: 03-04-2024
Kατηγορία:

Όσοι φοιτητές και φοιτήτριες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα κατανομής πτυχιακών που έχει ανακοινωθεί στο eclass (https://oeclass.aua.gr/eclass/courses/5965/) παρακαλούμε να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ανακοίνωσης.

Οι υπόλοιποι φοιτητές και φοιτήτριες του 10ου εξαμήνου που πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να εκπονήσουν πτυχιακή εργασία, θα πρέπει αρχικά να εκδώσουν το πιστοποιητικό Νο 22 από το estudent.

Στη συνέχεια θα επιλέξουν τον επιβλέποντα καθηγητή με τον οποίο επιθυμούν να συνεργαστούν και θα επικοινωνήσουν μαζί του ώστε να του στείλουν το πιστοποιητικό Νο 22 και να συμφωνήσουν το θέμα της πτυχιακής εργασίας.

Για τη δήλωση του επιβλέποντα, θα μεταβούν στο eclass ΕΔΩ και στις Ομάδες χρηστών ώστε να εγγραφούν σε μια μόνο από τις διαθέσιμες ομάδες του επιβλέποντα με τον οποίο επιθυμούν να συνεργαστούν.

NEWSLETTER

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2019 (άρθρο 20, Ν. 4589/2019) και αποτελεί μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Δ.Σ.Ε.). Στεγάζεται σε κτίριο 770 τ.μ. εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. σε εγκαταστάσεις με εκτεταμένους ερευνητικούς και διδακτικούς χώρους.
ΚορμούΔ.Γ.Ε.Δ.Σ.Ε.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο