ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών
Επιχειρήσεων & Συστημάτων
Εφοδιασμού

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ στα «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης»

Ημ/νια Ανάρτησης: 26-03-2024
Kατηγορία:

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) προσφέρουν θέσεις, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Διοίκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πτυχιούχους, ανεξαρτήτως σχολής αποφοίτησης, κατεύθυνσης και ειδίκευσης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο Πρόγραμμα εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης (blended learning – συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης).

Ειδικότερα:

  • Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μικτή ή συνδυαστική εκπαιδευτική διαδικασία (blended learning), η οποία συνδυάζει τη συμβατική εκπαιδευτική διαδικασία της διδασκαλίας σε αίθουσα, με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
  • Η έναρξη των σπουδών προγραμματίζεται να γίνει το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.
  • Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική.
  • Η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 χρόνια.
  • Το συνολικό ποσό των διδάκτρων ανέρχεται συνολικά στα 4.000 ευρώ (1.000 ευρώ ανά εξάμηνο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο tsm@ba.uoa.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://tsm.ba.uoa.gr/

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: Τρίτη 30 Απριλίου 2024

NEWSLETTER

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2019 (άρθρο 20, Ν. 4589/2019) και αποτελεί μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Δ.Σ.Ε.). Στεγάζεται σε κτίριο 770 τ.μ. εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. σε εγκαταστάσεις με εκτεταμένους ερευνητικούς και διδακτικούς χώρους.
ΚορμούΔ.Γ.Ε.Δ.Σ.Ε.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο