ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών
Επιχειρήσεων & Συστημάτων
Εφοδιασμού

Διαδικτυακή Παρουσίαση σχετικά με χορήγηση Υποτροφίας

Ημ/νια Ανάρτησης: 11-12-2023
Kατηγορία:

Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικτυακή παρουσίαση για χορήγηση υποτροφίας από το ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα και το Georgetown University, την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου  2023 και ώρα 18.00 μμ.

Κάθε χρόνο, το Fulbright Greece και το Πανεπιστήμιο Georgetown προσφέρουν ένα Βραβείο Συνεργασίας σε φοιτητή από την Ελλάδα για να εγγραφεί στο The Georgetown Master of Science in Environment and Sustainability Management (MS-ESM) με διπλή υποτροφία. Μάθετε περισσότερα για αυτήν την ευκαιρία, γνωρίστε τα μέλη της ομάδας GU MS-ESM που θα συζητήσουν το πρόγραμμα σπουδών και τη διαδικασία εισαγωγής και ακούστε από Έλληνες φοιτητές για τις τρέχουσες εμπειρίες τους στις ΗΠΑ στο GU MS-ESM:

 Πληροφορίες: an online webinar on Tuesday, December 12th at 6pm 

Σύνδεση στην παρουσίαση: virtual webinar link

NEWSLETTER

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2019 (άρθρο 20, Ν. 4589/2019) και αποτελεί μετεξέλιξη του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Δ.Σ.Ε.). Στεγάζεται σε κτίριο 770 τ.μ. εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. σε εγκαταστάσεις με εκτεταμένους ερευνητικούς και διδακτικούς χώρους.
ΚορμούΔ.Γ.Ε.Δ.Σ.Ε.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο