ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Άννα Φτούλη

Σύντομο Βιογραφικό

Η Άννα Φτούλη του Σταματίου είναι μέλος ΔΕΠ στη βαθμίδα  Λέκτορα  στο Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Α.)  του  Γεωπονικού Πανεπιστήμιου  Αθηνών (Γ.Π.Α.) .

Έλαβε πτυχίο από το Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Χαλκίδας , με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική.  ΄Ελαβε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Με Τίτλο Πληροφορική Και  Εφαρμογές  Στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Και Υπολογιστών Της Σχολής Μηχανικών Του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής .

Από το 1990 έχει εργαστεί στην τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα, έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος εταιρειών σε θέσεις Επικοινωνίας και Οικονομικής  Διαχείρισης.

Διοικητικό έργο:

Έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Είναι τμηματική υπεύθυνη του Προγράμματος  Erasmus+ στο τμήμα Π.Ο.Α.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚO ΕΡΓΟ :

Κατά την είκοσι πενταετή  και πλέον θητεία είναι επιβλέπουσα  καθηγήτρια  πληθώρας Πτυχιακών Εργασιών που αφορούσαν στον χώρο των  οικονομικών  , των  τουριστικών , των  επικοινωνιών, των Βάσεων Δεδομένων και του χώρου της Πληροφορικής γενικότερα.

Μαθήματα

Νομισματική Θεωρία

Εβδομαδιαίες Ώρες: 5
Διδακτικές Μονάδες: 5
Κατανόηση των θεμάτων νομισματικής πολιτικής και της αλληλεπίδρασης νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής

Οικονομικά της Ενέργειας

Εβδομαδιαίες Ώρες: 5
Διδακτικές Μονάδες: 5
Τα οικονομικά της ενέργειας είναι ένας κλάδος των εφαρμοσμένων οικονομικών που ασχολείται με τα οικονομικά της ζήτησης ..

Οικονομική των Επιχειρήσεων & Λογιστική Ι

Εβδομαδιαίες Ώρες: 5
Διδακτικές Μονάδες: 5
Οι φοιτητές θα κατανοήσουν την φύση των αγορών, την χρονική αξία του χρήματος, καθώς και τις αρχές της Λογιστικής
Άννα Φτούλη
aftouli@aua.gr

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο