ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ινστιτούτο Ανάλυσης Τιμών & Μάρκετινγκ
Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Μαριλένα Γέμτου

Σύντομο Βιογραφικό

  • Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Bath (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (ΜSc) στο Μάναντζμεντ με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Bath (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Ελλάδα)

Η Μαριλένα Γέμτου είναι ερευνήτρια στο Τμήμα αξιοποίησης φυσικών πόρων και γεωργικής μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος διδακτορικού στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Bath του Ηνωμένου Βασιλείου, μεταπτυχιακού τίτλου στο Μάναντζμεντ από το Πανεπιστήμιου του Bath και πτυχίου στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει συμμετέχει σε εθνικά, περιφερειακά και ευρωπαϊκά έργα έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν το Μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων και τροφίμων ενώ το ερευνητικό της έργο έχει δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά βιβλία και συνέδρια. Επιπλέον, έχει εργαστεί σε εταιρείες συμβουλευτικής και διαφήμισης πάνω σε θέματα έρευνας αγοράς και ανάπτυξης στρατηγικής Μάρκετινγκ.

Μαριλένα Γέμτου
Διδάκτωρ
mgemtou@aua.gr
2105294043

NEWSLETTER

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΤΜΑ

Ινστιτούτο Ανάλυσης Τιμών και Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊό-ντων και Τροφίμων (ΙΑΤΜΑ) 

Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο Γεωπονικού Πανεπιστη-μίου Αθηνών
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο