ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου χειμερινού εξαμ. 2023-24

Ημ/νια Ανάρτησης: 19-12-2023
Kατηγορία:

Σας ενημερώνουμε ότι, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου από τους φοιτητές για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2023-24 είναι ενεργή και θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 14 Ιανουαρίου 2024.

Η διαδικασία της αξιολόγησης διενεργείται μέσω του νέου Πληροφοριακού Συστήματος της ΜΟ.ΔΙ.Π. https://app.modip.aua.gr/.

Η είσοδος στο Πληροφοριακό Σύστημα μπορεί να γίνει και από την αρχική οθόνη της ιστοσελίδας της ΜΟ.ΔΙ.Π.: https://modip.aua.gr/.

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση αφορά σε όλα τα μαθήματα των Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι οποιαδήποτε ανάθεση διδασκαλίας (τόσο του τακτικού προσωπικού όσο και των συμβασιούχων), θα πρέπει να κοινοποιείται στο Τμήμα Σπουδών της Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, προκειμένου οι διδάσκοντες να μπορούν να αξιολογηθούν.

NEWSLETTER

Η Βιοτεχνολογία αποτελεί ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο σύνθετο επιστημονικό κλάδο ο οποίος στοχεύει στην αξιοποίηση της εντυπωσιακής προόδου που έχει πραγματοποιηθεί στις Βιολογικές και συναφείς επιστήμες, με σκοπό την ανάπτυξη νέων και προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο