Agricultural
University of Athens
Department of Regional
& Economic Development

Υποστήριξη του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος “Agon”

Date: 26-04-2023
Category:

Ο Δήμος Δελφών, σε συνεργασία με το Τμήμα Περιφερειακή και Οικονομικής Ανάπτυξης, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, συνέδραμαν στην υποστήριξη του διεθνούς εκπαιδευτικού προγράμματος “Agon”, παραχωρώντας στις 21/3 και 30/3 (14:30-17:30), δυο αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας, το χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας, την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Δελφών, και το αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Παραρτήματος Άμφισσας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για. Το πρόγραμμα  “Agon” περιελάμβανε την επίσκεψη περίπου 1000 μαθητών από την Ιταλία και την Ολλανδία στην Ελλάδα, με επίσκεψη στους Δελφούς και την Άμφισσα στις 21 Μαρτίου και στις 30 Μαρτίου 2023.

https://www.instagram.com/europeanfestivalancientgreece/

https://www.facebook.com/europeanfestivalancientgreece

NEWSLETTER

Εντάχθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.), Νόμος 4589 – ΦΕΚ 13/Α/29.01.2019. Αρχικά ανήκε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, του πρώην Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. Βρίσκεται στην Άμφισσα.
Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content