ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Συμμετοχή του ΓΠΑ και του Τμήματος ΠΟΑ στην 9η Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων της IUF 2023 Spring Edition

Ημ/νια Ανάρτησης: 03-05-2023
Kατηγορία:

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετείχε στην 9η Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων της IUF 2023 Spring Edition την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στο Royal Olympic Hotel.

Στην Έκθεση συμμετείχαν περισσότερα από 40 πανεπιστήμια από πάνω από 10 χώρες, ενώ μαθητές/ τριες, φοιτητές/ τριες και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πάνω από 7000 προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών, να ενημερωθούν για διαθέσιμες υποτροφίες και να παρακολουθήσουν ομιλίες επαγγελματικού ή ακαδημαϊκού περιεχομένου.

Το Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο προώθησης της ακαδημαϊκής εξωστρέφειας και καινοτομίας, με εκπρόσωπο τον Ακαδημαϊκό Υπ. Δρ. Ιωάννη Βαρδόπουλο υπήρξε αρωγός της προσπάθειας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Βαρδόπουλος είχε την ευκαιρία αλληλεπιδρώντας με τους παρευρισκόμενους να παρουσιάσει τα προσφερόμενα αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών σε επιστημονικά πεδία αιχμής, τις προοπτικές απασχόλησης, τις διεθνής συνεργασίες, καθώς και την ανάπτυξη καινοτόμων ερευνητικών και αναπτυξιακών δράσεων στους επιστημονικούς τομείς που θεραπεύει το Τμήμα και το Πανεπιστήμιο.

Το περιφερειακό Πανεπιστημιακό τμήμα της Άμφισσας, με την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων, αποδείχθηκε στυλοβάτης τόσο της Οικονομικής και Περιφερειακή Επιστήμης per se, όσο και του ευρύτερου αναπτυξιακού εγχειρήματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα αναδείχθηκε ως προτεραιότητα για τους υποψηφίους Πανεπιστημιακών σπουδών, και όχι ως μια λύση «ανάγκης».

Φωτορεπορτάζ: https://www.dropbox.com/sh/ayy5icfmjrtda68/AACd-3rLMpWNKcc1o5FPM78Ya?dl=0

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο