ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Συμμετοχή της Προέδρου του τΠΟΑ σε σύσκεψη με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Ημ/νια Ανάρτησης: 05-04-2024
Kατηγορία:

Την Πέμπτη 4 Απριλίου  2024 η Πρόεδρος του τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής (ΠΟΑ) Ανάπτυξης, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κα. Μαρίνα-Σελήνη Κατσαΐτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη για θέματα του τμήματος ΠΟΑ του. 

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Φωκίδας & Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Νίκος Δημάκης. Στο πλαίσιο της συζήτησης, η κα. Κατσαΐτη ενημέρωσε σχετικά τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με για το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος ΠΟΑ, το ακαδημαϊκό του προσωπικό, τις επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές των αποφοίτων, καθώς και για φοιτητικά και άλλα ζητήματα. Η κα. Κατσαΐτη τόνισε την ανοδική πορεία του τμήματος από την ίδρυσή του, την εγγραφή των πρώτων αποφοίτων στο Οικονομικό Επιμελητήριο και την κατοχύρωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων, καθώς και την πολυδιάστατη σημασία του πανεπιστημιακού τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Φωκίδα.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό κλίμα ενώ τονίστηκε η ενίσχυση του δημόσιου πανεπιστημίου και η άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων του τμήματος.

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο