ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ομιλίες από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς στο Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης

Ημ/νια Ανάρτησης: 17-01-2023
Kατηγορία:

Με επιτυχία διεξήχθη στις 16 Ιανουαρίου, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης με έδρα την Άμφισσα, σειρά ομιλιών διεπιστημονικής προσέγγισης και εξειδίκευσης από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και ερευνητές με γενικό τίτλο «Χώρος και Ανάπτυξη: Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις», και εισηγητές τους:

α) Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Ερευνητικού Κέντρου Οικονομικής Πολιτικής Διακυβέρνησης & Ανάπτυξης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών, τ. Υπουργός, τ. Αντιπρύτανης,

β) Σοφία Ιωαννίδου, Γεωλόγος (MA, MSc), Αναλύτρια GIS, Επιστημονικός Συνεργάτης Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών, και

γ) Γιάννης Δούκας, Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος Συμβουλίου Σύνταξης του Επιστημονικού Περιοδικού «Περιφέρεια» , τ. Σύμβουλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δρ. Ιωάννης Βαρδόπουλος, Ερευνητής και Ακαδημαικός Υπότροφος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το πλείστον των σπουδαστών και σύσσωμο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του τμήματος, ενώ σημαντική υπήρξε και η παρουσία ακροατηρίου από την τοπική κοινότητα της Άμφισσας.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο κύριος Ιωάννης Μπούγας, Βουλευτής Φωκίδας, ο κύριος Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος του Δήμου Δελφών, η κυρία Μαρίνα-Σελίνη Κατσαίτη, Αν. Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης, οι οποίοι υπογράμμισαν την προσπάθεια εξωστρέφειας και εκσυγχρονισμού του Πανεπιστημιακού Τμήματος με έδρα την Άμφισσα.

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο