ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών από την Πρόεδρο του Τμήματος

Ημ/νια Ανάρτησης: 24-09-2024

Αγαπητοί φοιτητές!

Καλώς ορίσατε στο τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Άμφισσα. Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και σας εύχομαι καλή πρόοδο στις σπουδές σας.

Όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει, με την εγγραφή σας στο τμήμα και την άφιξή σας στην πόλη της Άμφισσας, το τμήμα μας εδράζεται σε εξαιρετικές, καινούργιες και φιλόξενες εγκαταστάσεις. Στους χώρους αυτούς υλοποιείται η διδασκαλία, βρίσκεται η γραμματεία του τμήματος και τα γραφεία των καθηγητών, και λειτουργεί βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο και εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τις εγκαταστάσεις του τμήματός μας ζηλεύουν πολλές ακαδημαϊκές μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στις αίθουσες του ισογείου και του πρώτου ορόφου, στο κτήριο που εδράζεται και η γραμματεία του τμήματος, υλοποιούνται τα μαθήματά σας, τα οποία θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Το πρόγραμμα μαθημάτων του Χειμερινού εξαμήνου έχει αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα του τμήματος. Οι καθηγητές σας θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με την ανάγκη εγγραφής σας στο eclass του ΓΠΑ καθώς και την επικοινωνία μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και στις προβλεπόμενες ώρες γραφείου.

Οι ώρες γραφείου έχουν ως σκοπό την επίλυση αποριών που σχετίζονται με τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου, αλλά ενδεχομένως και άλλα ακαδημαϊκά θέματα που τυχόν εμπίπτουν στο αντικείμενο του εκάστοτε καθηγητή. Θέματα διοικητικής φύσεως τα χειρίζεται η γραμματεία του τμήματος.

Είστε πολύ τυχεροί που βρίσκεστε στην πόλη της Άμφισσας, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα φιλόξενη και ασφαλή πόλη, στην οποία μπορείτε εύκολα να κοινωνικοποιηθείτε και να συνδυάσετε τις σπουδές σας με τις εξω-πανεπιστημιακές σας ασχολίες.

Από πλευράς καθηγητών και διοικητικού προσωπικού, να ξέρετε πως βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας και προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε να υπηρετούμε τις ανάγκες σας.

Προσωπικά, σας καλώ να οργανώσετε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης των μαθημάτων σας από την αρχή του πρώτου εξαμήνου της φοίτησής σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας επιτρέψει να δομήσετε τις γνώσεις σας σταδιακά και να τις κατακτήσετε χωρίς αμφιβολίες, ενώ συνοδευόμενο από την απαραίτητη μελέτη θα σας οδηγήσει σε επιτυχή αποτελέσματα στις εξεταστικές περιόδους, και τελικά θα σας εξασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας δίχως καθυστερήσεις. Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την αγορά εργασίας, στην οποία θα εισέλθετε σε λίγα χρόνια, και στην οποία οι απαιτήσεις ολοένα αυξάνονται.

Σας εύχομαι μια ευχάριστη και εποικοδομητική ακαδημαϊκή χρονιά, ασφαλή παραμονή στην Άμφισσα και ομαλή προσαρμογή στο νέο σας περιβάλλον.

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Σελήνη Κατσαΐτη

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Πρόεδρος του τμήματος ΠΟΑ

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο