ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Ημ/νια Ανάρτησης: 26-09-2024
Kατηγορία:

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 4486/12-10-2024 τ.Β΄ Απόφαση  (άρθρο 7) παρ.1-5” Καθορισμός της διαδικασία εγγραφής επιτυχόντων σε Τμήματα  ή Σχολές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών μέσω της συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις, από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και εξής.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική εγγραφή εισακτέου για οποιοδήποτε  λόγο είναι δυνατή η εγγραφή μετά το πέρας υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης καταθέτοντας :

  • Αίτηση απευθείας στη Γραμματεία του Τμήματος είτε με φυσική παρουσία είτε αποστολή με email είτε με ταχυδρομική αποστολή.
  • Σε περίπτωση που θα σταλεί ηλεκτρονικά η ταχυδρομικώς απαιτείται υπεύθυνη δήλωση η οποία εκδίδεται μέσω www.gov.gr  ή φέρει φυσική υπογραφή με βεβαίωση γνησίου, την οποία θα δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία - δικαιολογητικά που θα καταθέσει είναι αληθή.
  • Επιτυχόντες που δεν εγγράφηκαν ούτε με αυτή τη διαδικασία χάνουν το δικαίωμα εγγραφής.

Η αίτηση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής ημερομηνίας 45 ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.

                                                                      Από τη Γραμματεία του Τμήματος

                                                            Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο