ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Ευχαριστήρια Επιστολή στο Δήμο Δελφών

Ημ/νια Ανάρτησης: 08-05-2023
Kατηγορία:

Εκ μέρους του διδακτικού, διοικητικού προσωπικού και των φοιτητών του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης (τΠΟΑ), του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ), η Πρόεδρος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, κα. Μαρίνα-Σελήνη Κατσαΐτη εκφράζει δια του παρόντος ευχαριστίες στο Δήμαρχο Δελφών, κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, και τον Πρόεδρο Κοινότητας Άμφισσας, κ. Παναγιώτη Μερινόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Τμήματος για τον καθαρισμό της περιμετρικής αυτοφυούς βλάστησης, η οποία συνέδραμε στη βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του τΠΟΑ.

Επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες του τΠΟΑ για την αποκατάσταση της σηματοδότησης, εντός της πόλης της Άμφισσας, για την πρόσβαση στο Τμήμα.

Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν έκφραση αγαστής συνεργασίας και έμπρακτη στήριξη των τοπικών αρχών στη λειτουργία του πανεπιστημιακού Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης, στην Άμφισσα, καθώς και πράξη αναγνώρισης του έργου που προσφέρει το τΠΟΑ στον τόπο, στην οποία ευελπιστούμε και στο μέλλον.

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο