ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Περιφερειακής 
& Οικονομικής Ανάπτυξης

Διεξαγωγή Διημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους φοιτητές του Τμήματος ΠΟΑ και τους μαθητές Λυκείων

Ημ/νια Ανάρτησης: 24-02-2023
Kατηγορία:

Η Διοίκηση, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσκαλούν:

- τους διδάσκοντες και τους μαθητές των Λυκείων της ΠΕ Φωκίδας

- τους φοιτητές του Τμήματος ΠΟΑ

στην Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού φοιτητών και μαθητών, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών και Δήμο Δωρίδας, την Τρίτη 07 και Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023 και ώρα 09:00 – 14.00.
Η Ημερίδα πρόκειται να διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Τμήματός μας, στην Άμφισσα, Νέο Κτήριο, Νέα Πόλη, 33100, όπου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού που αφορούν τους φοιτητές του Τμήματος ΠΟΑ και τους μαθητές Λυκείων, από προσκεκλημένους ομιλητές, διδάσκοντες και φοιτητές.

Στο τέλος κάθε ημέρας, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τους χώρους του Τμήματός μας.

Το προσχέδιο του προγράμματος της Διημερίδας διατίθεται ως ακολούθως

NEWSLETTER

Ιδρύθηκε με τον Νόμο 4589/2019 (ΦΕΚ 13/29-01-2019 τ.Α΄) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΄Ίδρυση Τμημάτων, Άρθρο 20, παρ. γ΄. Βρίσκεται στην Άμφισσα. Η διεύθυνση του Τμήματος είναι: Νέο κτήριο, Νέα Πόλη, Άμφισσα, Τ.Κ. 33100
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο