H Χρυσαυγή Γαρδέλη είναι Επίκουρος Καθηγήτρια στο Εργαστήριο Χημείας και Ανάλυσης Τροφίμων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γ.Π.Α. με γνωστικό αντικείμενο Χημεία Τροφίμων. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού της έργου διδάσκει τα αντικείμενα της παραλαβής ελαιόλαδου και των μεταβολών που υφίσταται κατά την θερμική επεξεργασία. Από το 2019 είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ελληνικού Φόρουμ Λιπιδίων (Greek Lipid Forum). Συμμετείχε με προφορική ομιλία με τίτλο «Ποιότητα, Τυποποίηση και Συσκευασία του Ελαιόλαδου», στην Ημερίδα για την Ελιά και το Ελαιόλαδο που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ιονίων Νήσων (Ζάκυνθος, 2019). Το 2022 εκπαιδεύτηκε σε θέματα οργανοληπτικού ελέγχου ελαιόλαδου στο Πανεπιστήμιο της Jaen, Ισπανία (International Expert in Virgin Olive Oils Tasting, 19th Ed, Module II, 10-21/11/2022).







