Θεόδωρος Πάσχος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο κ. Θεόδωρος Πάσχος εργάζεται από το 2002 ως μέλος Ε.Τ.Ε.Π. στο Εργαστήριο
Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει αποφοιτήσει από τη
Γαλακτοκομική Σχολής Ιωαννίνων το 1999 ως ειδικός γαλακτοκόμος - τυροκόμος,
έχει κάνει την πρακτική και πτυχιακή του εργασία στη γαλακτοβιομηχανία
ΔΩΔΩΝΗ και στο τυροκομείο ΣΟΦΙΑΣ και έχει εργασθεί στις γαλακτοβιομηχανίες
ΤΑΜΥΝΑ ΑΕΒΕ και ΠΙΝΔΟΣ ΑΕΒΕ του ομίλου ΦΑΓΕ. Στο Εργαστήριο
Γαλακτοκομίας ασχολείται με την προετοιμασία εργαστηριακών ασκήσεων των
προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων και συμμετέχει ενεργά στη
διεξαγωγή τους. Έχει εμπειρία στην παρασκευή και παρακολούθηση της
ωρίμασης και συντήρησης των τυριών και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων
που πραγματοποιούνται για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς. Γνωρίζει
να χειρίζεται άριστα τον ημι-πιλοτικό εξοπλισμό που υπάρχει στο Εργαστήριο
Γαλακτοκομίας για την επεξεργασία γάλακτος και την παρασκευή όλων των
γαλακτοκομικών προϊόντων.

Θεματικά Πεδία

  • 401. Τεχνολογία Τροφίμων

Προγράμματα

500

Τυροκομία: Επιστήμη και Τέχνη

Μάιος 2025
Λήξη Εγγρ.: 21-05-2025
ECVET: 2
Θεόδωρος Πάσχος
ΕΤΕΠ
teopas@aua.gr
2105294678
Το ΚΕΔΙΒΙΜ αποτελεί Μονάδα του ΓΠΑ, που εξασφαλίζει το συντονισμό και τη διεπιστημονική συνεργασία στην ανάπτυξη προγραμμάτων επιμόρφωσης, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, κατάρτισης και εν γένει δια βίου μάθησης, με βάση το εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο για τη Δια Βίου Μάθηση
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο