Γεωπόνος – Οινολόγος, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Αμπελουργία-Οινολογία και Υποψήφιος Διδάκτορας στην Αμπελουργία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει την in vitro καλλιέργεια και τον πολλαπλασιασμό της αμπέλου σε διαφορετικές συνθήκες, τη μελέτη των ποιοτικών χαρακτήρων των ποικιλιών αμπέλου, καθώς και τη φυσιολογία και βιοχημεία της αμπέλου (λήθαργος, εκβλάστηση λανθανόντων οφθαλμών κ.ά.). Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα με πενταετή ερευνητική εμπειρία. Έχει δημοσιεύσει αριθμό επιστημονικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και διεθνή συνέδρια.

