Γλώσσα προγράμματος: Ελληνική
Διάρκεια: 55 διδακτικές ώρες, (2,2 ECVET)
Μέθοδος Εκπαίδευσης: εξ αποστάσεως (e-learning) εξολοκλήρου μέσω ασύγχρονης εκπαίδευσης
Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Γεώργιος Κοτσερίδης (Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
Εκπαιδευτικοί – μαθησιακοί στόχοι προγράμματος:
Οι σπουδαστές:
Επιστημονική ομάδα:
Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Γεώργιος Κοτσερίδης. Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο πρόγραμμα διδάσκουν επίσης καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, όπως ο Γιάννης Παρασκευοπουλος, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει το μεγαλύτερο μέρος των σημερινών οινολόγων που επανδρώνουν τα περισσότερα οινοποιεία της χώρας.
Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα πρέπει:
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος απονέμεται στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης, το οποίο εκδίδεται από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΓΠΑ.

