ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ινστιτούτο Ανάλυσης Τιμών & Μάρκετινγκ
Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Ευάγγελος Ψωμάς

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Ψωμάς είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων και Γεωργικής Μηχανικής. Έχει ολοκληρώσει το ΠΜΣ του ΕΑΠ «Διασφάλιση Ποιότητας» και κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με τίτλο «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας – Προσδιοριστικοί Παράγοντες και Αποτελέσματα στις Ελληνικές Επιχειρήσεις». Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας».

Είναι συγγραφέας 60 άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, δύο εκ των οποίων έχουν βραβευθεί ως “Highly Commended Award Winner at the Literati Network Awards for Excellence”. Έχει δημοσιεύσει 25 εργασίες σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων με κριτές. Οι ετεροαναφορές στις εργασίες του ξεπερνούν τις 2250 από 1617 documents, ενώ ο δείκτης απήχησης του έργου του (h-index) είναι 30.

Είναι αξιολογητής επιστημονικών εργασιών σε διεθνή περιοδικά, ανήκει στο Editorial Board 4 διεθνών επιστημονικών περιοδικών, και είναι Associate Editor του International Journal of Quality & Reliability Management.

Έχει βραβευθεί 6 φορές ως Outstudying Reviewer από διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Για τα έτη 2020 και 2021 έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Εκδοτικού Οίκου Elsevier που έχει συνταχθεί από τους J. Baas, K. Boyack, J. P.A. Ioannidis του Stanford University με τους 100.000 κορυφαίους επιστήμονες με βάση το αναγνωρισμένο δημοσιευμένο τους έργο.

Ευάγγελος Ψωμάς
Καθηγητής
epsomas@upatras.gr

NEWSLETTER

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΑΤΜΑ

Ινστιτούτο Ανάλυσης Τιμών και Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊό-ντων και Τροφίμων (ΙΑΤΜΑ) 

Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο Γεωπονικού Πανεπιστη-μίου Αθηνών
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο