ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ
ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διατροφή Αγροτικών Ζώων

Περιεχόμενο Μαθήματος

1. Γενικές αρχές Διατροφής Ζώων 1.1. Έννοιες και ορισμοί - Σιτηρέσιο - Ιδιότητες σιτηρεσίου 2. Διατροφή Μηρυκαστικών Ζώων 2.1. Βοοειδών 2.2. Αιγοπροβάτων 2.3. Μοσχαριών 2.4. Αμνοεριφίων 3. Διατροφή Μονογαστρικών Ζώων 3.1. Χοίρων 3.2. Πτηνών 4. Βιολογική Εκτροφή Παραγωγικών Ζώων 4.1. Γενικές αρχές βιολογικής εκτροφής 4.2. Κανόνες λειτουργίας βιολογικών εκτροφών 4.3. Ποιότητα βιολογικών προϊόντων 5. Διατροφή και Ποιότητα Κτηνοτροφικών Προϊόντων 5.1. Ορισμός της ποιότητας 5.2. Γάλα - Επίδραση της διατροφής στη σύσταση και την ποιότητα του σφαγίου - Θρεπτική αξία κρέατος - Ιδιότητες του κρέατος που σχετίζονται με την υγεία του ανθρώπου 5.4. Ευζωία ζώων και ποιότητα ζωικών προϊόντων

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Βιβλιογραφία

NEWSLETTER

Η Βιοτεχνολογία αποτελεί ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο σύνθετο επιστημονικό κλάδο ο οποίος στοχεύει στην αξιοποίηση της εντυπωσιακής προόδου που έχει πραγματοποιηθεί στις Βιολογικές και συναφείς επιστήμες, με σκοπό την ανάπτυξη νέων και προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο