Biniari, K., Xenaki, M., Daskalakis, I., Rusjan, D., Bouza, D., Stavrakaki, M. Polyphenolic compounds and antioxidants of skin and berry grapes of Greek Vitis vinifera cultivars in relation to climate conditions (2020) Food Chemistry, 307, 125518.
Stavrakaki, M., Bouza, D. and Biniari, K. Differentiation of Greek grapevine cultivars (Vitis vinifera L.) based on the combination of ampelographic description and microsatellite markers (2020) Genetic Resources and Crop Evolution, 67(1), 21-40.
Daskalakis, I., Stavrakaki, M., Sotirakogloy, K., Biniari, K. Variations in the levels of individual phenolic compounds in grapevine latent buds during eco-dormancy, following chemically-induced stress conditions (2021) Agronomy, 11(9), 1798.
εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης εδώ γραφουμε την σύντομη περίληψη της δημοσίευσης