ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τμήμα Αγροτικής
Οικονομίας & Ανάπτυξης

Σπυροπούλου Ευρυδίκη

Σύντομο Βιογραφικό

Η κα Ευρυδίκη Σπυροπούλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και Διαχείριση του Αγροτικού Χώρου του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γ.Π.Α. Στελεχώνει το Γεωργικό Μουσείο του Γ.Π.Α. από το 2006 κι έχει την ευθύνη των συλλογών του καθώς και των ποικίλων δράσεων που υλοποιεί το Μουσείο.

Είναι υπεύθυνη για την ανάρτηση των προσφερόμενων συγγραμμάτων του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης τόσο στο σύστημα estudent του Γ.Π.Α. όσο και στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ. Επικουρεί γενικότερα στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του Τμήματος.

Σπυροπούλου Ευρυδίκη
evrydiki@aua.gr
210 529 4956

NEWSLETTER

Το Τμήμα Α.Ο.Α. είναι το μοναδικό Τμήμα με σκοπό την εκπαίδευση γεωπόνων - γεωργοοικονομολόγων ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας, φιλόδοξης αλλά και δύσκολης εποχής για την ελληνική γεωργία.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Μετάβαση στο περιεχόμενο